Activities


- Vi har på gården en miljö som skapar lugn och ro och säkert kan bryta en ibland för stressig vardag. Boendet är ju självhushåll men vi hjälper gärna till att få stimulerande och minnesvärda upplevelser här som förknippas med "Bo på Lantgård". Det finns alltid tid för oss hyresvärdar att hjälpa till vid funderingar!

- För barnen finns möjlighet att bland annat få åka traktor, hoppa på höskullen eller träffa våra får och lamm. Gårdens katter och kaniner finns alltid i närheten och för de nyfikna lite äldre kan värden alltid guida runt bland maskiner och fält.

- Vi försöker även utveckla omgivningen runt gården. Det finns stor och utmärkta  grönytor kring våra boenden. Vi har numera en gemensam grillplats för Er boende som vill kvällsnjuta och få en bedårande utsikt västerut över landskapet i solnedgången.

- Vi lånar gärna ut cyklar gratis för Er som vill ut och uppleva naturen runt omkring. Att cykla i Kullabygden(karta) är en fröjd och inte bara på sommaren. Till exempel kan man cykla på gamla stambanan som är omgjord till cykelväg hela vägen fram till Mölle.

- Fotvandring längs Höganäs kommuns 6 mil långa fina kust erbjuds numera genom en certifierad Kullaled, invigd 2014.

- Under vinterhalvåret finns möjligheter att umgås med vänner och familj i våra fina boenden. Bastu finns i Smultronstället.

- Är man ett större sällskap passar det att nyttja Salongen för middagar. På ovanvåningen finns bordtennisbord, fotbollspel mm. 


Livsnjutning